Elektrik ve doğalgaza zam! Doğalgaz zam 2021 ne kadar oldu?

Elektrik ve doğalgaza zam! Doğalgaz zam 2021 ne kadar merak konusu oldu. Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK) elektriğe zam geldiğini açıkladı. Peki 1 Temmuz elektrik zammı ne kadar?

Elektrik ve doğalgaza zam! Doğalgaz zam 2021 ne kadar oldu?

EPDK 1 Temmuz'dan itibaren elektriğe zam geldiğini açıkladı. Elektrik üretiminde maliyet artışları nedeniyle zam yapıldığını açıklayan EPDK, elektriğe zam geldiğini açıkladı. Peki elektriğe zam ne kadar oldu?

ELEKTRİk VE DOĞALGAZA ZAM 2021!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun açıklamasına göre, elektrik üretiminde oluşan maliyet artışları nedeniyle tarifelerde değişikliğe gidildi.

Doğalgaz ve elektriğe zam - Sputnik Türkiye

Buna göre, nihai elektrik satış fiyatında 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone grupları için yüzde 15 zam yapıldı.

Bu kapsamda, 1 Temmuz itibarıyla mesken aboneleri 100 kilovatsaat elektrik enerjisi için vergi ve fonlar dahil olmak üzere 91,56 lira ödeyecek.

DOĞALGAZ ZAM 2021!

Doğalgazda temmuz ayı için konut abonelerinin tarifesine yüzde 12, sanayi grubu tarifesine yüzde 20 ve elektrik üretim santrallerinin tarifesine de yüzde 20,2 zam yapıldı.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) internet sitesinde, temmuz ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı.

Buna göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine uyguladığı satış fiyatı, haziranda geçerli olan tarifeye göre yüzde 12 artışla 1000 metreküp doğalgaz için 1488 lira olurken, sanayi aboneleri için bu miktar yüzde 20 artışla 1783 lira 354 kuruşa yükseldi.

Elektrik üretim santrallerinin kullandığı 1000 metreküp doğalgazın fiyatı ise yüzde 20,2 artarak 2060 lira oldu.

Elektrik ve doğalgaza zam! Doğalgaz zam 2021 ne kadar oldu? ile ilgili etiketler EPDK elektriğe zam elektriğe zam mı geldi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.