Elektrik faturasını protesto eden Kılıçdaroğlu'na MHP'den kandil yağdı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medyada MHP lideri Devlet Bahçeli'nin emriyle teşkilatlardan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'ne gönderilen kandilleri paylaştı. Kütüphanedeki masaya dizilen kandilleri çeken Kılıçdaroğlu, "Bu iş nereye kadar gidecekse gitsin. İşte tam oraya kadar gideceğim ve zamlar geri çekilecek. Bu kandillerde hoş bir hatıra olarak müzemizde yerini alacak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Aralık'ta yapılan elektrik zamları geri alınıncaya kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklayarak, vatandaşlara da çağrıda bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun tehlikeli provakasyonuna karşılık Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti teşkilatından Kılıçdaroğlu'na kandil göndermelerini istedi. CHP Genel Merkezi'ne gelen kandillerin görüntüsünü çekerek Twitter hesabından, "Bahçeli'nin kandilleri" mesajıyla yayınlayan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Sevgili halkım merhaba, burası genel merkezimizdeki makam odalarının hemen yanında bulunan küçük kütüphanemiz. Biliyorsunuz elektrik faturalarını ödeyemeyenler için kendi şahsi faturamı ödememe protestomu başlatmıştım. Amacım ödeyemeyenlerin sesi olabilmekti. Elektriğimi kesmekle tehdit ediyorlar, Donacaksın diyorlar, karanlıkta kalacaksın diyorlar. Bunlar beyhude çabalar. Her şeyi göze alarak yola çıktım. Bahçeli AK Parti sözcülerinden daha ateşli bir beşli çete savunucusu olup çıkıverdi. 'Halkımız bu faturalarla acı çekiyor' dedik diye tüm MHP teşkilatlarına kandil göndertti. Bakın gelenlerin hepsi kütüphanemizdeki masada. Koca MHP’yi ne hale getirdi, yazık. Halk acı içinde Bahçeli 5’li çete savunmasında. Bahçeli, beşli çetenin karlarına savunadursun, bu iş nereye kadar gidecekse gitsin. İşte tam oraya kadar gideceğim ve zamlar geri çekilecek. Bu kandillerde hoş bir hatıra olarak müzemizde yerini alacak, Bahçeli kandilleri olarak.” dedi.

 

Elektrik faturasını protesto eden Kılıçdaroğlu'na MHP'den kandil yağdı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli Kandil elektrik faturası Bahçeli'nin kandilleri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.