Elektrik aboneliği nasıl taşınır? Taşınırken elektrik nasıl bağlatılır? Gerekli belgeler!

Yeni bir yere taşınırken eşyaların toplanması, nakliyesi ve yerleştirilmesinin yanı sıra aboneliklerinizi yeni eve ya da işyerine taşımanız da gerekiyor. Zaman ve maliyet açısından çoğu zaman angarya olarak görülen bu işlemlerden biri de elektrik aboneliğinin taşınması... Elektrik aboneliği nasıl taşınır? Taşınırken elektrik nasıl bağlatılır? Gerekli belgeler neler? Ayrıntılar haberimizde...

Başka bir eve taşınma işlemlerinde, toparlanma, nakliye ve yerleşme işlemleri yeteri kadar yorucu değilmiş gibi bir de mevcut aboneliklerinizi de yeni evinize taşımanız gerekir. Oldukça zaman alan ve karmaşık gibi görünen abonelik taşıma işlemleri birçok vatandaş tarafından bilinmemektedir. En çok aranan konular arasında yer alan aboneliklerden biri elektriktir. Elektrik aboneliği nasıl taşınır? Taşınırken elektrik nasıl bağlatılır? Gerekli belgeler neler?  Bu soruların yanıtlarını bu haberimizde sizin için bir araya getirdik.

Elektrik aboneliği nasıl taşınır? Taşınırken elektrik nasıl bağlatılır? Gerekli belgeler!

ELEKTRİK ABONELİĞİ NASIL TAŞINIR?
Elektrik aboneliğini üzerinize almak için, bir elektrik tedarikçisiyle perakende satış sözleşmesi yapmak gerekir. Elektrik aboneliği başvurusu, İstanbul'da Boğaziçi Elektrik hizmet noktaları veya ckbogazici.com.tr internet sitesi üzerinden başvurular online olarak yapılmaktadır. Diğer şehirler için, bulunduğunuz şehirin elektrik ihtiyacını karşılayan firmaların internet sitelerine giriş yapabilirsiniz.

GEREKLİ BELGELER NELER?
TC kimlik numarası yer alan kimlik belgesi
Tapu veya kira kontratı
Tesisat numarası veya eski aboneye ait fatura
Binanın DASK raporu

TEMİNAT BEDELİ GERİ ALINABİLİR Mİ?
Elektrik aboneliği başvuru ücreti teminat bedeli biçimindedir. Abonelik iptalini internet sitesi üzerinden veya Boğaziçi Elektrik hizmet noktalarından gerçekleştirerek teminat bedelini geri alabilirsiniz.

ELEKTRİK ABONELİK ÜCRETİ NE KADAR?
Mesken (5kW) 118,5 TL
Mesken (6kW) 142,2 TL
Ticarethane (5kW) 336,5 TL
Ticartehane (6kW) 403,8 TL

Elektrik aboneliği nasıl taşınır? Taşınırken elektrik nasıl bağlatılır? Gerekli belgeler! ile ilgili etiketler elektrik aboneliği nasıl taşınır taşınırken elektrik nasıl bağlanır gerekli belgeler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.