Electronic Arts resmen duyurdu… Star Wars Jedi: Faller Order’ın devam oyunu geliyor

Electronic Arts 3 yeni Star Wars oyununun geliştirileceğini resmen duyurdu. Yapılan açıklamada çıkacak oyunlardan birinin en çok sevilen Star Wars oyunlarından biri olan Star Wars Jedi: Fallan Order’ın devam oyunu olacağı bildirildi.

EA’den yapılan açıklamada Lucasfilm Games ile devam eden ortaklığın genişmelesi kararı alındığı bildirildi. Yapılan duyuruda 3 yeni Star Wars oyunu yapılacağı açıkladı. Yapılacak oyunlardan biri birinci şahıs nişancı tarzında olacak. Bu oyunu yapacak olan ekibin başında ise Peter Hirschmann olacak. Daha once Battefrond ve Tehe Force Unlished oyunlarını da yapan Hirschmann’ın en önemli işlerinden biri de Medal of Honor olmuştu.

EA’in yapacağı bir diğer Star Wars oyunu ise strateji oyunu olacak. Szö konusu oyunu daha once Civilization;’u yapan Firaxis Games'in eski çalışanlarının kurduğu Bit Reactor ile kurulan prodüksiyon iş birliği ile yapılacak. Oyunu yapacak ana firma ise Respwan olacak.

Konuyla ilgil açıklama yapan Respawn kurucu ortağı Vince Zampella şunları söyledi: "Respawn'da büyük Star Wars hayranlarıyız ve yıllardır yapmak istediğimiz yeni oyunlar üzerinde Lucasfilm Games ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Harika Star Wars oyunları yapmak istiyorsanız, gelip yolculuğumuza katılmalısınız.”

STAR WARS JEDİ: FALLEN ORDER’IN DEVAM OYUNU GELİYOR

Son dönemin en iyi Star Wars oyunu olan Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devamının gelip gelmeyeceği bir süredir merak ediliyordu. EA yaptığı açıklamada Respawn’ın geliştireceği 3 yeni oyunun arasında Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devam oyununun da olacağını duyrdu. Lucasfilm Games’ten Star Wars oyun haklarını aldığından bu yana iyi bir oyun yapamamakla eleştirilen EA’in geliştirildiği bu oyun büyük beğeni toplamıştı.

UBİSOFT, AÇIK DÜNYA STAR WARS OYUNU YAPACAĞINI DUYURMUŞTU

Ubisoft, geçen yıl yaptığı açıklamada açık dünya Star Wars oyunu yapacağını duyurmuştu. Bu açıklama EA’in Lucasfilm Games ile anlaşmasının uzatılmayacağı yorumlarına neden olmuştu. EA’den gelen açıklamada ise Star Wars oyunlarına yatırım yapmaya devam edeceklerinin altı çizilmişti.

Electronic Arts resmen duyurdu… Star Wars Jedi: Faller Order’ın devam oyunu geliyor ile ilgili etiketler electronic arts star wars oyun duyuru star wars jedi fallen order
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.