Elden Ring’e hack saldırısı: Karakterinizi ‘’Ölüm döngüsüne’’ düşürüyor 

Çıktığı günden beri rekor kıran Elden Ring, şimdi hacker saldırısı ile gündeme geldi .Oyunun çevrimiçi özelliğini devre dışı bırakmak isteyeceğiniz bu saldırıda hacker, karakterinizi sonsuz şekilde ölüm döngüsüne sokuyor.Bir Reddit raporuna göre, bazı bilgisayar korsanları, PC oyuncularını sonsuz bir ölüm döngüsüne gönderebilecek bir hack yolu buldu. 

Elden Ring Update tarafından Twitter'da yayınlanan bir videoda bu yöntemi görebilirsiniz. Bu hack yönteminde bir bilgisayar korsanı, oyun kayıt dosyanıza erişerek Elden Ring'i oynanamaz hale getiren belirli bir yetenek kullanıyor.

Elden Ring’e hack saldırısı: Karakterinizi ‘’Ölüm döngüsüne’’ düşürüyor 

Oyun kaydınızı yeniden yüklediğinizde, karakteriniz sonsuz bir ölüm döngüsüne düşüyor. Elden Ring büyük bir oyun ve bazı oyuncular bu şekilde 100 saate kadar oyun kaybettiğini bildirdi.

FromSoftware ve Bandai Namco, bu olay hakkında henüz yorum yapmadı. Şu an için en iyi seçenek oyunu çevrimdışı oynamak ya da oyun kaydınızı düzenli olarak yedeklemek. 

 

Elden Ring’e hack saldırısı: Karakterinizi ‘’Ölüm döngüsüne’’ düşürüyor  ile ilgili etiketler Elden Ring Death Loop Elden Ring hacker
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.