Elçin Sangu'nun yeni rol arkadaşı!

Son zamanların en çok merak edilen isimlerinden Elçin Sangu, Gülizar için partnerini buldu. Sangu'nun yeni dizisi için aranan erkek başrol oyuncusu bulundu. Çağan Irmak'ın yöneteceği dizide Elçin Sangu'nun partneri merak ediliyordu. İşte Sangu'nun partneri olacak erkek oyuncu...

Çiftlikte geçen bir aşk hikayesini konu alacak diziyi Çağan Irmak yönetecek. Dizinin yönetmeni Çağan Irmak daha önce de Keşanlı Ali Destanı, Çalıkuşu, Çemberimde Gül Oya, Asmalı Konak, Şaşıfelek Çıkmazı gibi unutulmaz dizilerin yönetmenliğini yapmıştı. Gülizar’ın erkek başrol oyuncusu da belli oldu.

WhatsApp_Image_2017-09-18_at_10.20.35

SANGU’NUN PARTNERİ BUĞRA GÜLSOY OLDU!

Kanal D'de başlayacak ‘Gülizar' adlı dizide Elçin Sangu'nun rol arkadaşı Buğra Gülsoy oldu. 'Gülizar' dizisinin senaryo ve cast çalışmaları devam ediyor. Dizinin hangi kanalda olacağı da şu an için belli değil.

Elçin Sangu'nun yeni rol arkadaşı! ile ilgili etiketler elçinsangu buğragülsoy gülizar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.