Elçin Sangu'nun fiziğindeki değişim sevenlerini endişelendirdi

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Elçin Sangu bir süredir ekranlardan uzaktı. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Sangu'nun son hali sevenlerini endişelendirdi.

Elçin Sangu Öyle Bir Geçer Zaman ki ile tanınmış ancak Barış Arduç ile başrolü paylaştıkları Kiralık Aşk dizisindeki Defne karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

Nişantaşı'nda bir diş kliniğinden çıkarken görüntülenen güzel Sangu zayıflığıyla dikkat çekerken soruları ise yanıtsız bıraktı.

Elçin Sangu'nun fiziğindeki değişim sevenlerini endişelendirdi

FİZİĞİNDEKİ DEĞİŞİKLİK DİKKAT ÇEKTİ

Bu sezon ekranda yer almayan ve 'Jekyll & Hyde' isimli müzikalde dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Elçin Sangu, verdiği kilolarla adından söz ettirdi. Sangu, "Dişlerime dolgu yaptırdım. Ağzım uyuşuk olduğu için konuşamıyorum şu anda" diyerek hızlı adımlarla gözlerden kayboldu. Elçin Sangu, bu arada makyajsız haliyle de dikkat çekti.

Elçin Sangu'nun fiziğindeki değişim sevenlerini endişelendirdi ile ilgili etiketler Elçin Sangu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.