Elçin Sangu Şahaneler Yaratıyor! Öyle Bir Sahne Ortaya Çıktı Ki! Duygular Havada Uçtu

Yeni sezonun başlaması ile beraber ekranlarda birbiri ardına yeni diziler insanların karşısına çıkmaya başlamış durumdadır. İşte bu yeni dizilerden bir tanesi de FOX TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanmaya başlayan Yalancılar ve Mumları isimli dizidir.

Yeni sezonun başlaması ile beraber ekranlarda birbiri ardına yeni diziler insanların karşısına çıkmaya başlamış durumdadır. İşte bu yeni dizilerden bir tanesi de FOX TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanmaya başlayan Yalancılar ve Mumları isimli dizidir.

Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden önemli oyuncular bulunuyor. Bir kadın dayanışması dizisi olarak da adlandırılabilecek olan dizi 4 farklı kadın arkadaşın yaşadıklarına onaylanıyor. Ceren Moray, Şafak Pakdemir, Elçin Sangu ve Burcu Gölgedar dizinin başrolde yer alan kadın oyuncularıdır.

Elçin Sangu Şahaneler Yaratıyor! Öyle Bir Sahne Ortaya Çıktı Ki! Duygular Havada Uçtu

Elçin Sangu 10 Ekimde yayınlanan bölümde oyunculuğu ile tam anlamı ile döktürdü ve göz kamaştırdı. Kendi içinde ilkeleri ve duruşu olan ve bir organizasyon şirketinde çalışan bir iş insanını canlandıran Elçin Sangu'nun babası ile olan sahnesi tam anlamı ile göz doldurdu. Dizi de babası en büyük zaafı babası olan karakterin dizide oynadığı bu sahne izleyicilerden de tam not almış durumdadır.

Elçin Sangu'nun Oynadığı Dizi ve Filmler 

Elçin Sangu Türk izleyicilerinin dikkatini Kiralık Aşk dizisi ile çekmiştir. Barış Arduç ile oynadığı bu dizinin ardından yine Barış Arduç ile Mutluluk Zamanı isimli filmi çekmişlerdir. Kendisinin oynadığı diğer diziler arasında iyi Günde Kötü Günde, Çarpışma, Kurt Seyit ve Şura, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Bir Aşk Hikayesi, Sevdam Alabora dizileri, 9 Kere Leyla filmi en çok bilinen eserleridir.

Elçin Sangu Şahaneler Yaratıyor! Öyle Bir Sahne Ortaya Çıktı Ki! Duygular Havada Uçtu - Resim : 2

Elçin Sangu Kimdir?

Şimdi de Elçin Sangu Kimdir sorusunun yanıtını vermek gerekir ise 13 Ağustos 1985 İzmir doğumludur.  Kendisi Mersin Üniversitesi Opera Bölümü mezunudur. İlk olarak iş yaşamına mankenlik ile başlamış, akabinde ise adım adım sahnede yer almış e sonrasında da dizi ve filmlerde oynamaya başlamıştır.   Türk sinema ve dünyasının aranan oyuncuları arasında ilk sıralarda gelmektedir.

Elçin Sangu Şahaneler Yaratıyor! Öyle Bir Sahne Ortaya Çıktı Ki! Duygular Havada Uçtu ile ilgili etiketler Elçin Sangu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.