Elçin Sangu için ağır sözler: Kıvanç'a yazık olacak!

Yakın zamanda aramızdan ayrılan usta oyuncu Ferdi Merter'in kızı Almula Merter, telefon ile bağlandığı '2.Sayfa' programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Vefatından önce babasıyla aynı dizide rol alan Elçin Sangu ve Barış Arduç için 'Asla aramadılar.' diyerek sitem eden Merter, "Bu dizide Kıvanç’a yazık olacak.” diyerek yeni projesinde Sangu'nun partneri olan Kıvanç Tatlıtuğ'a üzüldüğünü belirtti.

Usta tiyatrocu Ferdi Merter’in kızı Almula Merter, teve2’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu. Babasının 19 Eylül’deki vefatının ardından yaşadığı zor dönemleri anlatan Almula Merter, sanat camiasına sitem etti. “Babamın üzerinden para kazanan kimse yoktu cenazede. Kiralık Aşk oyuncularından sadece Onur Büyüktopçu vardı. Elçin Sangu, Barış Arduç, dizinin yapımcısı ve kimse asla aramadı. Halit Ergenç bana çok destek oldu. Her gün aradı, sordu. İnanılmaz bir adam” diye konuştu.

KIVANÇ’A YAZIK OLACAK

Almula Merter, yeni bir projede Elçin Sangu ile rol almaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ için de şunları söyledi: “Kıvanç’ın yanına Neslihan Atagül daha iyi olurdu. ‘Kiralık Aşk’ tuttu diye, ‘her işte bir numara olacağım’ diye bir şey yok. Bu dizide Kıvanç’a yazık olacak.”

Elçin Sangu için ağır sözler: Kıvanç'a yazık olacak!

Elçin Sangu için ağır sözler: Kıvanç'a yazık olacak! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Barış Arduç eçin sangu ferdi merter
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.