Elazığ'daki maden ocağında göçük! Tüm işçiler kurtarıldı...

Elazığ Palu'daki madende göçük yaşandı. Gelen son bilgilere göre göçük altında kalan 4 işçiden 1'i kendi imkanlarıyla kurtulurken 3 işçi de ekipler tarafından kurtarıldı.

Son dakika haberi: Erzincan'da altın madeninde yaşanan facianın ardından bir kötü haber de Elazığ'dan geldi.

Maden ocağında meydana gelen göçükte 3 işçinin toprak altında kaldığı ifade edilirken, bölgeye AFAD ve UMKE dahil çok sayıda ekibin sevk edildiği öğrenildi. Yapılan açıklamada 3 işçiden 2'sinin kurtarıldığı ve 1 işçi için kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Elazığ'ın Palu ilçesindeki maden ocağında meydana gelen göçükte tüm işçilerin kurtarıldığını bildirdi.

Elazığ'daki maden ocağında göçük! Tüm işçiler kurtarıldı...

Bakanlığın sosyal medya platformu X hesabından yapılan paylaşımda, göçüğün Palu'ya bağlı Kayaönü köyü yakınlarındaki bir krom madeni ocağında sabah 10.00 sularında meydana geldiği belirtildi.

Madenin, Polay Madencilik'e ait olduğu ve ilk aşamada 4 madencinin göçükten etkilendiğinin kaydedildiği paylaşımda, bir madencinin kendi imkanlarıyla göçükten çıktığı aktarıldı.

Paylaşımda, "Olay yerine intikal eden arama kurtarma ekipleri, diğer 3 işçimizi de kurtarmıştır. Olayda bir işçimiz yaralanırken diğer işçilerin sağlık durumları iyidir. Konuyla ilgili inceleme başlatılmıştır. Göçükten etkilenen tüm işçi kardeşlerimize acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Elazığ'daki maden ocağında göçük! Tüm işçiler kurtarıldı... ile ilgili etiketler Elazığ Maden Maden kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.