Elazığ'da gece yarısı korkutan deprem! Akdeniz'den sonra Elazığ'da deprem telaşlandırdı...

Gece vakti Elazığda deprem paniğe neden oldu. Türkiye ve çevresinde neredeyse her gün depremler sürüyor. Son deprem Elazığ'da oldu. Depremin şiddeti küçük olmasına rağmen vatandaş panik oldu.

Türkiye 6 Şubat depremi etkisini atlatamamışken yeni depremler yaşanıyor. Kahramanmaraş depremlerinin ardından küçük çaplı sarsıntılar deprem gerçeğini hatırlatıyor.

Muğla Karaçam, Köyceğiz ilçelerinde 24 Aralık 2023 Pazar günü saat 16.07'de deprem 3.6 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Bu depremin ardından Akdeniz'de de 2 tane deprem yaşandı. Akdeniz'deki son deprem 19:06'da 4.1 büyüklüğünde yaşanmıştı.

Bir deprem de Elazığ'da meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre deprem 00:22'de yaşandı. Depremin büyüklüğü 3.2 olarak açıklandı. Deprem yerin 5 kilometre deirnliğinde oldu. Deprem küçük olmasına rağmen tedirginlik yarattı.

DEPREMZEDELERİN KALDIĞI 2 KONTEYNER YANDI

Adıyaman'da da depremzede ailelerin kaldığı iki konteyner yanarak küle döndü. Yangın nedeniyle konteyner kentte korku dolu anlar yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Şehirlerarası Otogar yakınlarında bulunan K-6 Konteyner kentte depremzede bir ailenin kaldığı konteynerde yangın çıktı.

Elektrik tesisatından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyürken, olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. Yangın kısa sürede büyüyerek yan tarafında bulunan konteynere de sıçradı.

Korku dolu anların yaşandığı konteyner kentte olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, iki konteyner kullanılamaz hale geldi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Elazığ'da gece yarısı korkutan deprem! Akdeniz'den sonra Elazığ'da deprem telaşlandırdı... ile ilgili etiketler deprem Elazığ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.