El frenini çekmeyi unuttu, kamyonet fırına daldı

Sürücü bakkala girmek için el frenini çekmeden kamyonetten indi. Kontrolden çıkan araç fırına daldı. Fırının ortasındaki kolon kazayı hafifletti. Küçükçekmece’de yaşanan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un ilçesi Küçükçekmece'ye bağlı Kanarya Mahallesi Şahin Caddesi'nde, kimliği öğrenilemeyen bir kişi, bakkala girmek için kamyoneti yol kenarında durdurdu ama el frenini çekmeyi unutarak aşağıya indi. Sürücünün inmesinin ardından kamyonet yokuş aşağıya kaymaya başladı. Bir anda hızlanarak ilerleyen kamyonet, yol kenarında fırına daldı.

El frenini çekmeyi unuttu, kamyonet fırına daldı

FIRINDAKİ GÖREVLİ HESAP YAPARKEN ŞOKE OLDU

Kazanın yaşandığı sırada fırında görevli kadın, tezgah arkasında hesap yaptığı sırada kamyonetin çarptığını görünce korkuyla ayağa kalkarak yürümeye başladı. Neye uğradığını şaşıran kadın, daha sonra aracı kontrol ederek çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

İHA

El frenini çekmeyi unuttu, kamyonet fırına daldı ile ilgili etiketler Küçükçekmece kaza fırına daldı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.