El Clasico'da Messi attı, Neymar evden sevindi / VİDEO

İspanya La Liga'nın 33. haftasında Barcelona, Real Madrid'e konuk oldu. Kıyasıya mücadeleye sahne olan maçta 5 gol bir kırmızı kart çıktı. 90+2 attığı golle maçı Barcelona'nın kazanmasını sağlayan Messi'ye Neymar evden destek verdi.

Türkiye'de oynanan derbi ile aynı güne denk gelen El Clasico'da şov vardı. İki dünya yıldızını karşı karşıya getiren maçta gülen taraf Messi'li Barcelona oldu. 90 dakikası berabere biten maçta 90+2'de attığı mükemmel golle Messi Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madrid'i devirmeyi başardı.

Bu önemli maçta cezalı olan Neymar maçı evinden izleyerek takımına destek verdi. Neymar evinde arkadaşlarıyla izlediği El Clasico'da 90+2'de gelen gole çok sevindi. Takımından uzak olan yıldız oyuncu sahada gösteremediği gol sevincini video kaydederek sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Neymar galibiyet golü sevinci renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

El Clasico'da Messi attı, Neymar evden sevindi / VİDEO ile ilgili etiketler Neymar Lionel Messi video El Clasico gol sevinci
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.