El Clasico kazananı Barcelona'yı deviren Real Madrid!

İspanya La Liga'nın 9. haftası El Clasico heyecanına sahne oldu. Zirve yarışındaki Real Madrid, ezeli rakibi Barcelona'yı ağırladı. Eflatun-beyazlılar dev maçı Karim Benzema, Federico Valverde ve Rodrygo'nun attığı gollerle 3-1 kazandı ve namağlup liderliğe oturdu.

İspanya La Liga'nın 9. haftasında Real Madrid sahasında Barcelona ile karşı karşıya geldi. Mücadele Madrid temsilcisinin 3-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.

R. Madrid'e galibiyeti getiren golleri 12. dakikada Karim Benzema, 35'te Federico Valverde ve 90+1. dakikada ise Rodrygo (p) kaydetti. Katalan ekibinin tek golü ise 83'te Ferran Torres'ten geldi.

Bu sonucun ardından Real Madrid 25 puana ulaştı ve namağlup liderliğe yükseldi. Barcelona ise ilk mağlubiyetini aldı ve 22 puanda kaldı.

Ligin 10. haftasında Real Madrid deplasmanda Elche'ye konuk olacak. Barcelona ise Villarreal'i ağırlayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR:

90' Maçta 90 dakika sona erdi.

90' GOL! Rodrygo penaltı atışında topu ağlara gönderiyor.

83 GOL! Ferran Torres, farkı 1'e indiren golü atıyor.

75' Ansu Fati altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

69' Real Madrid takımı Karim Benzema ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Karim Benzema tarafından çekilen şut auta gidiyor.

67' Vinicius Junior rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.

60' Barcelona takımında oyuncu değişikliği; Sergio Busquets oyundan çıkarken Gavi oyuna giren isim.

51' Ceza sahası içinde topla buluşan Toni Kroos, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

46' Maçta ikinci yarı başlıyor.

45' Maçta ilk yarı sona erdi.

35' GOL! Federico Valverde ile Real Madrid farkı 2'ye çıkarıyor.

26' Barcelona takımı Robert Lewandowski ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Robert Lewandowski tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

12' GOL! Karim Benzema Real Madrid takımını öne geçiren golü atıyor.

8' Vinicius Junior atak yönüne göre sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

7' Ofsayt bayrağı Ousmane Dembele için kalkıyor.

1' Real Madrid -Barcelona maçı başladı.

İLK 11'LER

Real Madrid: Lunin; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Tchouameni, Modric; Valverde, Vinicius, Benzema.

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Kounde, Eric Garcia, Balde; Frenkie De Jong, Busquets, Pedri; Raphinha, Dembele, Lewandowski.

El Clasico kazananı Barcelona'yı deviren Real Madrid! ile ilgili etiketler Süper Lig Barcelona Real Madrid Santiago Bernabeu Stadı El Clasico
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.