El Clasico için geri sayım başladı!

La Liga'da El Clasico heyecanı! İspanya 1. Futbol Ligi'nde Real Madrid ile Barcelona arasında kıyasıya bir mücadele olacak.

İspanya'da El Clasico için geri sayım başladı! Real Madrid ile Barcelona'nın karşı karşıya geleceği bu önemli maç için nefesler tutuldu.

La Liga'nın dev kulüpleri arasında geçen El Clasico'ya az bir zaman kaldı. Real Madrid ile Barcelona bu akşam saat 22:00'de kozlarını paylaşacak. Ligde 66 puanla lider konumda olan Atletico Madrid'i Barcelona 65, Real Madrid ise 63 puanla takip ediyor.

ARALARINDA 278 KARŞILAŞMA

İki takım arasında ilk olarak 1902 yılında oynanan maçla başlayan tarihi rekabette, ligde 181, tüm kulvarlarda ise 278 karşılaşma yapıldı. Lig maçlarının 74'ünü Real Madrid, 72'sini Barcelona kazanırken, 35 maç beraberlikle sonuçlandı. Tüm kulvarlarda oynanan karşılaşmalarda ise Katalan temsilcisi 115, Real Madrid 101 karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, 62 maçta kazanan taraf olmadı.

KAPADOKYA TEMALI EL CLASİCO TANITIMI

La Liga, El Clasico öncesi yayımladığı tanıtım videosunda, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'yı, sıcak hava balonu üzerinde, tarihi Peribacaları manzarası eşliğinde, Real Madrid ve Barcelona bayraklarının dalgalandığı görüntülerle paylaşmıştı.

 

El Clasico için geri sayım başladı! ile ilgili etiketler İspanya Real Madrid Barcelona La Liga El Clasico
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.