El Clasico davalık oldu!

Dünyanın en önemli müsabakalarından biri olan Barcelona-Real Madrid maçı mahkemeye taşındı.

Birçok kesime göre futbol tarihinin en önemli rekabeti olarak gösterilen Barcelona-Real Madrid karşılaşmasının tarihi bir kez daha değişebilir. Normal şartlarda bu hafta sonu Barcelona'nın evi Nou Camp’ta oynanması gereken karşılaşma, şehirdeki sokak olayları sebebiyle iptal edilmiş, 18 Aralık tarihine alınmıştı.

Bu gelişmelerin üzerine La Liga yönetimi İspanya Futbol Federasyonu’nun bu kararına karşı çıktı. Belirlenen tarihin çarşamba akşamı oynanacak olması ve aynı zamanda Kral Kupası maçlarıyla çakışması sebebiyle yayın gelirlerini düşüreceğini düşünen yöneticiler bu karara itiraz etti.

Dev maçın daha erken bir tarihte oynanmasını savunan La Liga yöneticileri konuyu İspanya Spor Mahkemesi’ne taşıyarak maçın 4 Aralık’a alınmasını istedi.

İspanya Futbol Federasyonu, La Liga’nın maçın Nou Camp yerine Bernabeu’da oynanması yönündeki talebini ise daha önce geri çevirmişti.

El Clasico davalık oldu! ile ilgili etiketler Real Madrid Barcelona La Liga ispanya futbol federasyonu El Clasico
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.