El Bab'da bayram namazı! Zekai Paşa minbere çıktı...

Güvenlik ve terör uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından El Bab'tan çok çarpıcı iki fotoğraf paylaştı.

Güvenlik ve terör uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından El Bab'tan çok çarpıcı iki fotoğraf paylaştı.

Özel Kuvvetler komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'ta bayram namazında minbere çıktı. 67 şehidin verildiği operasyonda Türkiye hem kendi sınırını hem de El Bab'ı teröristlerden temizledi.

Fotoğrafları paylaşan Güvenlik ve terör uzmanı Abdullah Ağar, "Bu fotoğraf karesi Al-Bab'tan... Al-Bab'taki Bayram namazından... Böylesine anlamlı bir fotoğrafı Atatürk'ün Balıkesir hutbesinden (Şubat 1923) sonra ilk defa görüyorum." yazdı.

Zekai Aksakallı Paşa minberde askerlere hitap ediyor

albabzekai

El Bab'ta bayram namazı

Korgeneral Zekai Aksakallı'nın askerlere seslenerek "Bütün dünyanın karşımıza dikildiği Bab'da 'şehadete ulaşan kardeşlerimizle birlikte' büyük destanlar yaratarak, bu millete, bu orduya hiç kimsenin boyun eğdiremeyeceğini bir kez daha dünyaya haykırdık.
Bundan sonra da tarihi ve vicdani en büyük sorumluluğumuz bu topraklarda yaşayan Kürt Türkmen Arap bütün insanlara adaletin, merhametin olduğu, güven içinde bir yaşam sağlamaktır.
Sizlerin onurla şerefle verdiğiniz bu mücadele ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti mazlum ve mağdur milletlerin ümit ışığı olmaya devam edecektir.
Alacağımız en büyük şan şeref ve rütbe şehadettir" ifadelerini kullanığı öğrenildi.

albabzekai2

El Bab'da bayram namazı! Zekai Paşa minbere çıktı... ile ilgili etiketler al bab zekai aksakallı bayram namazı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.