Ekvador - Senegal maçı sonrası yıkıldı kaldı! Enner Valencia'dan Dünya Kupası'na gözyaşlarıyla veda

Fenerbahçe'nin yıldızlarından Enner Valencia, Ekvador formasıyla 3 gol attığı Dünya Kupası'ndan elenmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

A Grubu'nda Senegal, Enner Valencialı Ekvador'u 2-1 yenerek Hollanda ile beraber son 16 biletini alan taraf oldu.

Maçtan önce Ekvador'a beraberlik yeterken, Senegal'in kazanması gerekiyordu. Senegal'e 2-1'lik galibiyeti getiren golleri Sarr ve Koulibaly attı. Ekvador'un tek sayısı ise Caicedo ile geldi.

Puanını 5 yapan Senegal, ikinci olarak son 16'ya çıktı. Ekvador ise 4 puanda kalarak Dünya Kupası'na veda etti. Grubun diğer maçında Katar'ı 2-0 yenen Hollanda ise 7 puanla liderlik koltuğunda yer aldı.

''BİZİM İÇİN ÇOK ZOR BİR AN''

Karşılaşmanın ardından TRT Spor'a konuşan Valencia'nın gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Yıldız oyuncu, "Beklentileri karşılamak istiyorduk. Bizim için çok zor bir an, bunu beklemiyorduk. Bugüne kadar yaptıklarımızdan dolayı çok mutlu ve heyecan doluyduk. Ama bugün başaramadık" dedi.

Ekvador - Senegal maçı sonrası yıkıldı kaldı! Enner Valencia'dan Dünya Kupası'na gözyaşlarıyla veda ile ilgili etiketler Ekvador Senegal 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.