"Eksikleri tamamlayıp yürüyüşümüzü sürdüreceğiz"

Antalyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa karşısında 3-2 kazanarak dış sahada uzun süre sonra galip gelen Antalyaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Hamzaoğlu, ilerleyen haftalarda daha güçlü olacaklarını söyledi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar:

"Kaybettiğimiz zaman çok şey kaybedecektik. Galibiyet bizim açımızdan önemliydi. Zorda olsa almayı başardık. Stresli bir maçtı. Ufak tefek ve sonuca etki eden hatalar var. Önlem almalıyız. Her şeye rağmen 2-0'dan 2-2 geriye düşmemize rağmen dönmesini bildik. Oyuncularımızı kutluyorum. Moral açısından çok şey kazandırdı. Takımımız ilerleyen haftalarda daha güçlü olacaktır. Mağlup olmak istemiyorum. Antalya'da güzel şeyler yapılıyor. İnşallah daha da güzel olacak. Bütün camia tek vücut olmuş durumda. Milli Takım arası var 15 günlük bir dönem bizim için çok zor geçecekti. Bazı yaptığımız ufak tefek hatalar var. Bunları halletmemiz lazım.

Lig bundan sonra her hafta daha zor duruma gelecek. Bir o kadar da zevkli olacak. Kasımpaşa ile de mücadelesi ve pozisyonu yüksek gollü bir maç oynadık. Bizim açımızdan bu maçta galibiyet çok önemliydi. Olumsuz netice kendi güvenimizi ve bize inananların güvenini kıracaktı. Rakibin 10 kişi kalmasına rağmen 2-2’yi yakalaması hoş değildi. 2-2’ye geldikten sonra takım stres yaşadı. İnşallah bundan sonra daha güvenli gideceğiz. Milli takım arasını moralli değerlendirmek önemli. Eksikleri tamamlayıp yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Bizi desteklemek için buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ederim."

"Eksikleri tamamlayıp yürüyüşümüzü sürdüreceğiz" ile ilgili etiketler Antalyaspor Kasımpaşa Hamza Hamzaoğlu Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.