Ekşi Sözlük'te vatanı savunanlara sansür!

CHP’lilerin terör kanallarına çıkması rutin haline gelirken bu durumdan rahatsız olan kişiler yorumlarını belirli mecralardan dile getiriyor. Bu mecralardan bir tanesi olan Ekşi Sözlük’te konuyla ilgili bir başlık açıldı. Fakat yorumunu CHP’nin aleyhinde yazı yazan kullanıcıların yazıları Ekşi Sözlük tarafından engellendi.

Artık gizlemeden terör örgütü kanallarına çıkan CHP’liler gündem oluyor. Son olarak Terör örgütü PKK’nın yayın organı olan Medyahaber’e CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya konuk oldu. Bu durumu Ekşi Sözlük’te tartışmak isteyenler konu başlığı açtı. Fakat konuyla alakalı CHP’nin aleyhinde yazı yazan kullanıcıların yorumları engellendi.

Ekşi Sözlük'te vatanı savunanlara sansür!

CHP ALEYHİNEDE YAZILAR CEO TARAFINDAN SANSÜRLENDİ

Provokatif yayınları, kara propagandaları ve algı operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen Ekşi Sözlük’te CHP’li vekilin Medyahaber’in yayına katılmasıyla ilgili bir başlık açıldı. Bu başlığın altına CHP’nin aleyhinde yazı yazan herkes Ekşi Sözlük CEO’su Başak Purut tarafından sansürlendi ve hesapları kapatıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, terör örgütü PKK’nın yayın organı Medya Haber’in canlı yayınına katıldı. Bunun üzerine Ekşi Sözlük’te konuyla ilgili bir başlık açıldı. Başlığın altına CHP’nin aleyhinde yazı yazan herkes sözlüğün CEO’su Başak Purut tarafından engellendi.

 

Ekşi Sözlük'te vatanı savunanlara sansür! ile ilgili etiketler CHP Ekşi Sözlük
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.