Ekşi Sözlük'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iğrenç sözler....

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin çarpıtmalar dün gece zirveye ulaştı! Twitter'da gece saatlerinde başlatılan çirkin kampanya Ekşi Sözlük üzerinden ivmelenerek devam etti... Nefret söylemi öyle çığrından çıktı ki insanlık dışı boyutlara ulaştı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında ortaya atılan manipülasyonlar dün gece saatlerinde yeni bir aşamaya evrildi.

Twitter üzerinde FETÖ organizasyonu ve Türkiye karşıtlarının da destekleri ile "ölmüş" etiketi altında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan çirkin paylaşım ve imalar yapıldı.

Twitter'da başlatılan algı operasyonları sadece bu platformla da sınırlı kalmadı. Ekşi Sözlük gibi kimi diğer sosyal medya mecralarında da benzer girişimler gözlendi.

Ekşi Sözlük'te de Twitter'da olduğu gibi Cumhurbaşkanı'nı hedef alan çok çirkin ifadeler kullanıldı.

"Öldü diye sevinmek" başlığı altında Erdoğan'a nefret kusan kimi şahıslar şu paylaşımları yaptı;

"20 yılda insanların o kadar çok nefretini topladı ki öldüğünde davullar ve zurnalar eşliğinde kutlanacağına adım gibi eminim, tüm yurt çapında kutlanacaktır.

Ölen çocuğun (Berkin Elvan) anasını yuhalattığı zamanları hatırladıkça gayet doğal karşıladığım tepkilerdir.

Benim birisi için ölünce adağım var. (bkz: hadi hayırlısı) tez zamanda inşallah

Ülke ve insanlık kurtuldu diye sevinmek de olabilir, artık kimse öznesi bilemiyorum

Abi ne kadar kötüsünüz yaa inanamıyorum. Sürünse daha mı iyiydi yani. Allah çektirmesin diye bir dua var bizim kültürümüzde, düşmanım bile olsa allah çektirmesin, tık diyip gitsin. Keşke gitse. Tık. Sürünmesin, yazık.

Yıllar öncesinden ahtım vardı öldüğü gün fakir fukara doyuracağım diye, şuan işsizim ama hiç fark etmez. 2 milyon borcum olsa da öldüğü an bayram havası benim için...

Oynamayı sevmem de bilmemde ama arkadaşlarla bi içki masamız olacak o gün saatlerce içip kutlayacağız.

Gayet normaldir. Vatansever bir sevinçtir. Umuyorum doğru çıkar."

"HEM DİRİSİ, HEM ÖLÜSÜ HEPİNİZE YETER"

Öte yandan, Ekşi Sözlük'te, bu ve benzeri nefret söylemlerine tepki gösterenler kullanıcılar da vardı. Bir Ekşi Sözlük yazarı Erdoğan'ı hedef alan bu paylaşımlara, "Bir tarafınız yemiyor değil mi hala adını anmaya... onaylanmasını bekliyorsunuz içinizdekiler kusmak için... onun hem dirisi hem ölüsü hepinizin cümlesine yeter... siz canınızı sıkmayın dediğim başlıktır." tepkisini gösterdi.

Diğer yandan, Erdoğan'a yönelik sosyal medyadaki skandal paylaşımlara yönelik yasal işlem başlatıldı. Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı 30 kişi hakkında yasal işlem başlatıldığını açıkladı.

Ekşi Sözlük'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iğrenç sözler.... ile ilgili etiketler Erdoğan Ekşi Sözlük
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.