Ekşi Sözlük’te büyük skandal! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı açıktan ölümle tehdit ettiler

Her gün yeni bir skandala imza atan Ekşi Sözlük'te bu sefer hadlerini fena aştılar. Ekşi Sözlük, bir başlık altında girilen entrylerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı açıktan ölümle tehdit etti.

Ekşi Sözlük, Türkiye'nin en büyük güvenlik sorunu haline geldi. Her gün yeni bir skandala imza atan sosyal medya çöplüğünde bu sefer hadlerini fena aştılar.

Bir Ekşi Sözlük yazarı, bu başlık altında girilen entrylerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı açıktan ölümle tehdit etti.

"RTE'nin en az 2028'e kadar ülkeyi yönetecek olması" başlıklı gündem için girilen entrylerden birinde "CumhurbaşkanıErdoğan'ı birisi öldürsün" şeklinde yazdılar.

Ekşi Sözlük’te büyük skandal! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı açıktan ölümle tehdit ettiler

 

Ekşi Sözlük’te büyük skandal! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı açıktan ölümle tehdit ettiler ile ilgili etiketler Ekşi Sözlük Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ölüm tehdidi
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.