Ekşi Sözlük lağım çukurunda gazeteci Fulya Öztürk ile ilgili rezil paylaşımlar!

Son dönemde skandal paylaşımların peş peşe yapıldığı Ekşi Sözlük'te, İsrail Telegram gruplarında tecavüz ve ölümle tehdit edilen gazeteci Fulya Öztürk ile ilgili rezil paylaşımlar yapıldı. İsraillilere destek veren Ekşi Sözlük yazarları bu tehditleri haklı buldu.

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı takip etmek ve son gelişmeleri aktarmak için bulunduğu İsrail'de tehdit edildiğini dile getirmişti. 

Bu gelişmelerin ardından adeta lağım çukuruna dönen Ekşi Sözlük'te skandal bir olay yaşandı. 

İSRAİL TELEGRAM GRUBUNDAN TECAVÜZ VE ÖLÜM TEHDİTLERİ

İsrail'e ait bir Telegram grubunda gazeteci Fulya Öztürk'e tecavüz edip yakarak öldürme planları yapıldığı ortaya çıktı. 

Ekşi Sözlük lağım çukurunda gazeteci Fulya Öztürk ile ilgili rezil paylaşımlar!

Ekşi Sözlük lağım çukurunda gazeteci Fulya Öztürk ile ilgili rezil paylaşımlar! - Resim : 2

EKŞİ SÖZLÜK YAZARLARINDAN İSRAİLLİLERE DESTEK

Ekşi Sözlük'te paylaşılan bu yazışmalara Ekşi Sözlük yazarları da desteklediklerini belirterek, İsraillilerin bu tehditlerinde haklı olduğunu yazdı. 

Ekşi Sözlük lağım çukurunda gazeteci Fulya Öztürk ile ilgili rezil paylaşımlar! - Resim : 3

Ekşi Sözlük lağım çukurunda gazeteci Fulya Öztürk ile ilgili rezil paylaşımlar! ile ilgili etiketler Ekşi Sözlük Filistin Gazze İsrail Fulya Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.