Ekşi Sözlük erişime kapatıldı mı? Ekşi Sözlük neden açılmıyor?

Ekşi Sözlük çöktü mü sorusu gündemde ilk sırada yer alırken VPN olmadan girilemeyen Ekşi Sözlük için BTK tarafından kapatıldığı iddiaları da yer aldı. Özellikle son yaşanan Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrasında yapılan haberler nedeniyle böyle bir karar alındığı söylenmekte. Peki ama Ekşi Sözlük neden açılmıyor?

1999 senesinden bu yana internet sektöründe çığ gibi büyüyen Ekşi Sözlük özellikle son yaşanan Kahramanmaraş depreminde günlerce konuşulmuştu. Ekşi Sözlük CEO’su Başak Purut tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalarda ise kendilerine herhangi bir bilgi verilmediği söylendi.

Kullanıcılar ise Ekşi Sözlük’ün neden açılmadığını merak ederken Twitter’in daha önceden yavaşlatılması sözlüğün gündeminde ilk sırada yer almıştı. Bir süre kadar önce Ekşi Sözlük’e girişlerde VPN kullanılmadan yer alınmadığı gözlemlendi.

Ekşi Sözlük Kapatıldı Mı?

Ekşi Sözlük resmen erişime kapatıldı. Ekşi Sözlük CEO’su Başak Purut açıklamasında, ”merhaba, erişim engeli konusunda bir karar olduğunu gördük ancak ayrıntısı hakkında bilgi sahibi değiliz, yetkililerden bilgi almaya çalışıyoruz. bilgi aldıkça paylaşacağız.” ifadelerine yer verdi.

Ekşi Sözlük erişime kapatıldı mı? Ekşi Sözlük neden açılmıyor? ile ilgili etiketler Ekşi Sözlük
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.