Eksi 25’te vatan nöbeti! Soğuk Mehmetçik'i durdurmadı

Hain terör örgütü PKK’ya göz açtırmayan Kahraman Türk askeri her koşulda yurdunu korumaya devam ediyor. Eksi 25 dereceyi bulan bölgelerde Türk askeri, hain PKK'ya nefes alacak alan bırakmıyor.

Mehmetçik'in sınır hattı ve ötesinde görev yaptığı üs bölgelerinin tamamına yakını kar altında kalmaya başladı. Kahraman Türk askerinin, hain terör örgütü PKK'yı bitirmeye yönelik başlattığı operasyonlar yurdun her köşesinde devam ediyor.

GÖREV BÖLGELERİ EKSİ DERECELERDE

Aralık ayının sonuna gelirken hava birçok noktada sıcaklığını korurken, Mehmetçik'in görev yaptığı noktalarda havalar eksi derecelere düşmeye başladı.

Hafta sonu en düşük sıcaklık eksi 25 ile Binbir Kapı Üs Bölgesi'nde ölçülürken, üs bölgelerinin çoğunda kar kalınlığı 20 santimetreyi aştı.

SOĞUK MEHMETÇİK'İ DURDURMADI

Meteorolojik verilere göre yurt genelinde hafta sonu mevsim normallerinin üzerinde sıcaklık etkili oldu.

Kayak merkezlerinde dahi sezonun açılması için kar yağışı beklenirken Mehmetçik'in, zorlu arazinin yanı sıra soğuk hava ve karla mücadelesi bir aydır devam ediyor.

 

 

Eksi 25’te vatan nöbeti! Soğuk Mehmetçik'i durdurmadı ile ilgili etiketler TSK asker
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.