Ekrem İmamoğlu'nun promosyon açıklaması kafaları karıştırdı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, binlerce belediye işçisinin beklediği promosyon tutarını açıkladı. Ancak İmamoğlu'nun açıklaması kafaları karıştırdı. Ekrem İmamoğlu, açıklamasında promosyonun İBB kasasından ödeneceği algısını oluşturdu.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye çalışanlarının aylardır beklediği promosyon tutarını açıkladı.

SONUNDA AÇIKLAMA GELDİ

Bir süredir Yapı ve Kredi Bankası ile görüşme halinde olan İBB, işçilerin baskı ve ısrarları üzerine sonunda açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu promosyonu “ Çalışanlarımızın refahı için yoğun çalıştık ve iyi bir sonuca ulaştık. İBB ve iştirak şirketleri çalışanlarımızın hesabına tek seferde 27.000 TL maaş promosyonu yatırılacaktır. Hayırlı olsun.” sözleriyle duyurdu. 

PROMOSYONU İBB Mİ VERİYOR BANKA MI?

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasının ardından birçok sosyal medya kullanıcısından yorum yağdı. Açıklamasında banka anlaşmasından hiç bahsetmeyen İmamoğlu, promosyon İBB kasasından çıkıyormuş gibi bir algı oluşturdu.

Ekrem İmamoğlu'nun promosyon açıklaması kafaları karıştırdı

Bilindiği üzere banka promosyonunu maaşını taşıyan belediye çalışanlarına sağlanıyor. Anlaşma sağlanması durumunda ödemeyi anlaşmalı banka yapıyor.

Ekrem İmamoğlu'nun promosyon açıklaması kafaları karıştırdı - Resim : 2

Ekrem İmamoğlu'nun promosyon açıklaması kafaları karıştırdı - Resim : 3

 

 

Ekrem İmamoğlu'nun promosyon açıklaması kafaları karıştırdı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu promosyon İBB Banka
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.