Ekrem İmamoğlu’nun prensi Emrah Şahan’dan bir skandal daha!

Kulislerde ‘Ekrem İmamoğlu’nun prensi’ diye anılan ve şimdilerde Şişli Belediye Başkan aday adayı olan Resul Emrah Şahan hakkında bir skandal daha ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir skandala göre; Şişli Teşvikiye'de sismik toplanma bölgesi olarak kullanılan arsa için DAP Yapı firmasına verilen inşaat ruhsatını "koordinatör başkan yardımcısı" olarak Resul Emrah Şahan imzalayanlar arasında yer alıyor. Şahan'ın kayda değer bir siyasi geçmişi var. Şahan, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en yakın isimlerinden biriydi. Resul Emrah Şahan, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığına seçilmesinin ardından Şişli Belediye Meclis üyesi oldu. Şahan, Şişli Belediye Meclisi'nin İBB meclis üyesi olarak büyükşehir parlamentosuna girdi. Şahan aynı zamanda Şişli Belediyesi'nde koordinatör yardımcılığı görevini de yürütüyor.

Ekrem İmamoğlu’nun prensi Emrah Şahan’dan bir skandal daha!

ŞİMDİ DE İBB ARAÇLARI İLE SEÇİM ÇALIŞMALARI

Yaşanan gelişmeler sonrasında Şahan hakkında bir skandal daha ortaya çıktı. Şahan’ın seçim çalışmaları için kiralanan binaya dair yayınlanan fotoğraflarda Şahan’ın afiş gibi kampanya araç ve gereçlerin İBB araçları ile taşındığı görüntülendi.

Ekrem İmamoğlu’nun prensi Emrah Şahan’dan bir skandal daha! - Resim : 2

Ekrem İmamoğlu’nun prensi Emrah Şahan’dan bir skandal daha! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB İstanbul CHP Şişli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.