Ekrem İmamoğlu'nun namazı da 'sponsorlu'! O paylaşımı tepki çekti

Seçimden önce Cumhurbaşkanlığı adaylığını belli eden ve çalışmalara başlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, namaz programları da yapmaya başladı. İmamoğlu, son olarak Giresun'daki programda kılacağı namazı da sponsorlu olarak paylaştı.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, partinin genel başkanı ve altılı masanın adayı edasıyla başlattığı gezilerine devam ediyor.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya ziyaretinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ‘Saraçhane’ operasyonunu tertip eden İBB Başkanı İmamoğlu, organize ettiği geziler çerçevesinde görenleri adeta hayrete düşüren afişler bastırdı.

Ekrem İmamoğlu'nun namazı da 'sponsorlu'! O paylaşımı tepki çekti

 Ekrem İmamoğlu'nun namazı da 'sponsorlu'! O paylaşımı tepki çekti - Resim : 2

Öncesinde Kastamonu ve Bursa’da kılacağı cuma namazını program afişine ekleten İmamoğlu şimdi ise Giresun’da cuma namazını Hacı Miktad Camii’nde kılacağını duyurdu.

 

Belediye Başkanı olduğu İstanbul’u ihmal eden İmamoğlu’nun gezilerine ve namaz programını sponsorlu reklam etmesine tepki gösterenler ise şöyle paylaşımlar yaptı:

Ekrem İmamoğlu'nun namazı da 'sponsorlu'! O paylaşımı tepki çekti ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Giresun
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.