Ekrem İmamoğlu'nun lüks konvoyunda dikkat çeken kapı detayı

Eski dönemlerde sık sık israf yapıldığını dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun lüks konvoyla yemek yemeye gittiği görüntüler tepki toplamıştı. O görüntülerde yeni detay ortaya çıktı. İmamoğlu'nun kapısını açan kişinin, kapısını da başka biri açıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yemek yemek için konvoyuyla restorana gitti. Çok sayıda araçla oluşturulan konvoy kısa sürede sosyal medyada gündem olurken İmamoğlu'nun kapısını açan kişiye önce başka bir kişinin kapı açması ise dikkatlerden kaçmadı.

Seçim dönemi "İsraf var, bitireceğim" diyen İBB Başkanı İmamoğlu, lüks araçlarla oluşturulan konvoyuyla gittiği restoranın şefi tarafından kapıda karşılandı. Kendisini karşılayanlarla tek tek selamlaşan İmamoğlu daha sonra restorana doğru yöneldi.

KAPISINI AÇANIN KAPISINI AÇTILAR

Öte yandan konvoyda İmamoğlu'nun kapısını açacak olan kişinin kapısının başka bir kişi tarafından açılması dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan video hakkında çoğu kullanıcı İmamoğlu'nun yemek yemek için araç konvoyunu kullanmasına tepki gösterdi.

 

Ekrem İmamoğlu'nun lüks konvoyunda dikkat çeken kapı detayı ile ilgili etiketler Araç İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konvoy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.