Ekrem İmamoğlu'ndan KKTC'de imza skandalı!

Henüz mazbatasını almadan ziyaret ettiği Anıtkabir'de özel deftere "İBB Başkanı" ünvanıyla imzalayan Ekrem İmamoğlu'nun benzer bir skandala KKTC'de de imza attığı ileri sürüldü. İmamoğlu'nun KKTC'de şeref defterini İBB Başkanı ünvanı ile imzaladığı ileri sürüldü.

31 Mart yerel seçimlerinde yapılan usulsüzlükler nedeniyle mazbatası iptal edilen CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun, KKTC ziyareti sırasında imzaladığı şeref defterinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı unvanını kullandığı belirtildi. 

Yeni Şafak'ın haberine göre İmamoğlu, KKTC'nin eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın anıt mezarını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında şeref defterini imzalayan İmamoğlu'nun 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' unvanını kullandı.

31 Mart yerel seçimi sonrası Anıtkabir'i ziyaret eden İmamoğlu, henüz mazbata almamasına rağmen 'özel deftere' belediye başkanı unvanı ile imza atmıştı.

KKTC CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN KABUL EDİLDİ
Eşi Dilek İmamoğlu ile KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Meral Akıncı'yı ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, burada görüşmesini basına kapalı gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan KKTC'de imza skandalı! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu KKTC Anıtkabir
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.