Ekrem İmamoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na Halk TV operasyonu!

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, Ekrem İmamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'na operasyon düzenlediğini iddia etti. Övür, " İlk bakışta garip gelebilir ancak dün CHP'nin yayın organı Halk TV'de Deniz Baykal ve Muharrem İnce'ye operasyon çekilmişti, bugün de Kılıçdaroğlu'na çekiliyor, hiç şaşırtıcı değil" ifadelerini kullandı.

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, bir dönem eski CHP lideri Deniz Baykal'a yapıldığı gibi şimdi de Ekrem İmamoğlu tarafından Kemal Kılıçdaroğlu'na bir operasyon düzenlendiğini yazdı. 

İşte Mahmut Övür'ün o yazısı:

İMAMOĞLU'NUN HALK TV OPERASYONU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı olacağına CHP'liler büyük oranda inanıyor. Ama ilginçtir, hâlâ CHP içinde buna inanmayan ve "o makam" için mücadele eden biri var: İBB Başkan Ekrem İmamoğlu...

İş değil tatil yaparak İstanbul'da güven kaybetmesine, bizzat genel başkanı tarafından önü kesilmesine rağmen adaylıktan vazgeçmediği söyleniyor. Buna örnek olarak da Fox TV-Halk TV arasında adı konmamış kavga veriliyor. Denilenlere göre, Erdoğan Toprak operasyonuyla Fox TV, rota değiştirip Kılıçdaroğlu'nu destekleyince, İmamoğlu da buna televizyoncu İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'ye geçişini sağlayan bir hamleyle cevap vermiş. Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, Küçükkaya'yla Çanakkale'deki evinde buluşmuş.

Küçükkaya'nın yanında bir gazeteci daha varmış. İlk bakışta garip gelebilir ancak dün CHP'nin yayın organı Halk TV'de Deniz Baykal ve Muharrem İnce'ye operasyon çekilmişti, bugün de Kılıçdaroğlu'na çekiliyor, hiç şaşırtıcı değil.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na Halk TV operasyonu! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu İBB Ekrem İmamoğlu Halk TV Operasyon CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mahmut Övür
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.