Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama: Yüzde oranında veriye sahibiz

31 Mart yerel seçimlerinde oy sayma işlemi devam ederken CHP İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında açıklama yaptı. İmamoğlu yüzde 40 oranında verilere sahip olduklarını ifade etti.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu oy sayım işlemleri devam ederken canlı yayında açıklamada bulundu. 

Yüzde 40 oranında verilere sahip olduklarını ifade eden İmamoğlu ilçe belediye başkanlığı verisi ve ilçe meclis verisinin önemine dikkat çekti.

Ekrem İmamoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Yüzde 40 oranında veriye sahibiz elde ettiğimiz veriler doğrultusunda vatandaşımızın bize olan inancı karşılığını göstermiş durumda. Çok güçlü bir ekibimiz var İl Başkanlığımızda çok ciddi bir veri akışı sistemimiz var. Şu an gördüğümüz fotoğraf bizi memnun etmekte. Ancak hiçbir seçim bitmeden sonuçlanmaz. Öncelikli olarak İBB oyları tasnif ediliyor ilk etapta İBB Belediye Başkanlığı oylarını görebiliyoruz. Ancak bizim için çok önemli olan iki döküman daha var biri ilçe belediye başkanlığı verisi ve ilçe meclis verisi. Her iki tutanak da elde etmek istediğimiz verilerin bütüncül sonucunu oluşturuyor. Oy kullanan vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum."

Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama: Yüzde oranında veriye sahibiz ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.