İmamoğlu'ndan açılış oyunu: Beykoz Çubuklu Siloları’nı ziyaret edenler şoke oldu!

Ekrem İmamoğlu’nun pazar günü açılışını yaptığı Beykoz Çubuklu Siloları’nı ziyarete giden vatandaşlar açılışın gerçek olmadığını öğrenince şoke oldu. Bunun üzerine bir kadın vatandaş ise "Dün gezenler yalan dolan. Açılış yaptılar sonra kapanış yaptılar." dedi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun pazar günü açılışını yaptığı Beykoz Çubuklu Siloları’nı ziyarete gelen vatandaşlar, açılışın gerçek olmadığını öğrenince şoke oldu.

AÇILIŞIN GERÇEK OLMADIĞINI GÖREN VATANDAŞLAR ŞOKE OLDU

Bölgeye gelen vatandaşlar, "Açılışı yapıldı, öyle geldik. Ama seçim öncesi bir göstermelik olmuş herhalde. Bitmeden birtakım şeyler açmışlar. Öyle şey olur mu? Açılmış gibi gösterdiler." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan açılış oyunu: Beykoz Çubuklu Siloları’nı ziyaret edenler şoke oldu!

"AÇILIŞ YAPTILAR SONRA KAPANIŞ YAPTILAR"

Beykoz Çubuklu Siloları'nın önünde bekleyen görevli, "Burada hiçbir şey yok. Sadece öyle bir açılış yaptılar." dedi.

Bunun üzerine bir kadın vatandaş ise "Dün gezenler yalan dolan. Açılış yaptılar sonra kapanış yaptılar." dedi.

İmamoğlu'ndan açılış oyunu: Beykoz Çubuklu Siloları’nı ziyaret edenler şoke oldu! ile ilgili etiketler Beykoz İstanbul İBB Ekrem İmamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.