Ekrem İmamoğlu için mazbata oyunu yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı sonuçlarına ilişkin tartışmalar sürerken, Ekrem İmamoğlu'nun animasyonunun yer aldığı 'Mazbata Online' isimli bir oyun yayınlandı. "Mazbatamı almama yardım et" sloganıyla yayınlanan oyunda toplanan oylarla mazbata alınması hedefleniyor.

Yerel seçimlerin ardından iktidar ve muhalefet arasında İstanbul özelinde mazbata tartışmaları devam ederken, internet üzerinden oynanan 'Mazbata Online' isimli bir oyun gündeme geldi.

39 SANDIĞA ULAŞMAK HEDEFLENİYOR

Ekrem İmamoğlu'nun animasyonunun yer aldığı oyunda, oy farkı sürekli azalırken aynı zamanda İstanbul'un ilçe sayısı olan 39 sandığa ulaşarak mazbatayı alması hedefleniyor.

Oyunun açıklama kısmında ise "Arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz. Oyunumuzda amaç, Imamoolu'nun bütün 39 İstanbul ilçesinin sandıklarını toplamasını sağlamak. Bunun için ister ekranda bulunan Joystick ve Ateş tuşunu kullanın, isterseniz de klavyenizle oynayın" ifadeleri yer alıyor.

KAZANINCA İZMİR MARŞI ÇALIYOR

Oyun esnasında, kullanıcılara Ekrem İmamoğlu'nun seçim sonuçlarına ilişkin konuşmaları da eşlik ediyor.

Oyunun başarıyla tamamlanması halinde ise, oyunun sonunda İzmir Marşı çalıyor.

 

Ekrem İmamoğlu için mazbata oyunu yapıldı! ile ilgili etiketler İstanbul Ekrem İmamoğlu mazbata
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.