Ekrem İmamoğlu için hazırlanan video klip dikkat çekti: İşiniz gücünüz algı ve kolpa...

Rap müzik sanatçısı Erdoğan Güler ve bestekar aranjör Şeyhmus Çakmak'ın hazırladığı Ekrem İmamoğlu video klibi dikkat çekti. "İşiniz gücünüz algı ve kolpa." sözlerinin yer aldığı şarkı kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Rap müzik sanatçısı Erdoğan Güler ve bestekar aranjör Şeyhmus Çakmak, İBB Başkanı ve yeni dönem CHP adayı Ekrem İmamoğlu için dikkat çeken bir şarkı hazırladı. 

"İşiniz gücünüz algı ve kolpa. Bir icraat yok, sadece lafta. Reklama boş boş para ver tonla sonra da oy ver diye diye ağla." sözlerinin olduğu video klip kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşılarak büyük beğeni topladı. 

Ekrem İmamoğlu için hazırlanan video klip dikkat çekti: İşiniz gücünüz algı ve kolpa... ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.