Ekrem İmamoğlu canlı yayında kendi ağzıyla itiraf etti: İSKİ tam bir rezalet!

CHP'li Ekrem İmamoğlu, yerel seçime günler kala canlı yayında İSKİ’nin mevcut durumunun “tam bir rezalet” olduğunu itiraf etti. İmamoğlu'nun o sözleri sosyal medyada gündem oldu.

5 yılda İstanbul’da su noktasında çeşme açılışı dışında hiçbir hizmet yapmayan ve AK Parti’nin başlattığı arıtma tesisi projesini “Temel atmama töreni” yaparak iptal ederek müsilaj kabusunu şehrin başına saran CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan itiraf geldi. 

"İSKİ TAM BİR REZALET"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin yeni dönem adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında CHP'li İBB'nin iş bilmezliğini de kendi ağzıyla itiraf etti.

İmamoğlu, "İSKİ tam bir rezalet" dedi.

İSKİ'DE SKANDALLAR SİLSİLESİ

Bilindiği üzere İSKİ, sürekli patlayan isale hatları, dönem dönem musluklardan akan çamurlu su, denize akan kanalizasyon ve kurum içi usulsüzlüklerle gündemdeki yerini koruyor.

 

 

Ekrem İmamoğlu canlı yayında kendi ağzıyla itiraf etti: İSKİ tam bir rezalet! ile ilgili etiketler İSKİ Ekrem İmamoğlu İstanbul CHP

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.