Ekrem İmamoğlu bu kez Bizans kafasını tokatladı!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'un fethi nedeniyle yayınladığı mesaj CHP seçmeninin kafasını karıştırdı. CHP'nin kalelerinden Kadıköy'de duvarlara "Zulüm 1453'te başladı" yazan anti-Osmanlıcı zihniyetin bu açıklamalardan memnun kalıp kalmayacağı soru işaretlerine neden oldu

Bugün 29 Mayıs 2019... İstanbul'un fethinin 566. yıl dönümü gün boyunca kentteki çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

İstanbul'da Fetih coşkusu ve ruhu diri tutulurken diğer yandan, şehrin belediye başkanını belirlemek üzere 23 Haziran'da yenilenecek seçimin atmosferi de iyiden iyiye hissedilmeye başlandı.

İstanbul'da CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti adayı Binali Yıldırım her gün kentteki farklı bir programlarda boy göstererek vatandaşlarla buluşuyor.

Adaylar bu süreçte sosyal medyada da etkin seçim kampanyaları yürütüyor.

CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu da bügün İstanbul’un fethinin 566. yıl dönümü unutmadı ve kişisel sosyal medya hesaplarından bu vesile ile bir video paylaştı.

Ekrem İmamoğlu bu kez Bizans kafasını tokatladı!

"FATİH SULTAN MEHMET HAN"

Videoda, İmamoğlu'nun, muhafazakar gelenekten gelen çevrelerin Fatih Sultan Mehmet için kullandığı "Fatih Sultan Mehmet Han" hitabını tercih etmesi dikkat çekti.

İmamoğlu mesajında, “Aslolan toprakları değil gönülleri fethetmektir, tıpkı Fatih Sultan Mehmet Han gibi” ifadelerini kullanırken sözlerine şöyle devam etti;

“İstanbul'un fethinin yıl dönümünde Fatih Sultan Mehmet Han'ın istediği gibi her kültürden, her inançtan insanın adil ve özgür bir şekilde yaşayacağı bir şehir için mücadele ediyoruz”

Ekrem İmamoğlu bu kez Bizans kafasını tokatladı! ile ilgili etiketler İstanbul Binali Yıldırım CHP Ekrem İmamoğlu Fatih Sultan Mehmet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.