Ekrem İmamoğlu: Benim evimde şu anda herkes Kovidli

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Ne yazık ki birçok hamlede geç kalıyoruz. Hastalığın ne denli arttığını hepimiz biliyoruz. Benim evimde şu anda herkes Kovidli neticede" dedi.

İmamoğlu, Ataköy-İkitelli Metro Hattı test sürüşünü gerçekleştirdi.

"KIZIMIN ÖĞRETMENİYLE BAŞLADI"

Koronavirüs salgını ile ilgili soru üzerine İmamoğlu, tedbirlerin alınmasında geç kalındığını söylerken temaslı ve sokakta olması ile ilgili soru üzerine "Ben, onlardan ayrıyım şu anda. Biz, yaklaşık 15 gündür tedbirliyiz. Kızımın öğretmeniyle başlayan bir süreç vardı; kızımla başlayan, eşimle devam eden. Ben de 3 günde bir test oldum. Negatif olduğu için zaten cenazeye gittim.

"KİMSEYLE GÖRÜŞMÜYORUM"

Cenazeden bir gün önce de test oldum. Allah'a şükür ben iyiyim. Demek ki ben iyi tedbir almışım. Şu anda ne yazık ki görüşmüyoruz. Eşim, cenazeye de gelemedi. Çok üzüldü. İyiye gidiyorlar. Hepsi çok iyiler. Kızım zaten çok hızlı atlattı. Hiçbir şey yaşamadı diyebilirim. Kaynağı kızım oldu ama hiçbir şey yaşamadı. Allah şifa versin. Hastaneler dolu. Çok hasta var" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu: Benim evimde şu anda herkes Kovidli ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Dilek İmamoğlu İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.