Ekrem İmamoğlu, 560 bin kişinin katıldığı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ndeki kutlamaya 'korsan' dedi

İstanbul'un Fethi'nin 569. yılı kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe'de kutlama düzenledi. Burada konuşma yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde ilk fidan ekimi ve İstanbul'un Fethinin yıl dönümü kutlamasını 'korsan' olarak nitelendirdi. İmamoğlu, 560 bin kişinin katıldığı etkinlik için, "Bugün Atatürk Havalimanı'nda korsan bir tören ekleyerek, bu aziz şehrin Fetih yıl dönümünü bölmek için çaba harcıyorlar." dedi.

İstanbul'un Fethi'nin 569. yılı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) düzenlediği etkinlikle Maltepe'de de kutlandı.

Orhangazi Şehir Parkı’nda düzenlenen etkinliğe, TBMM CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, CHP milletvekilleri Mahmut Tanal ve Turan Aydoğan, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve vatandaşlar katıldı.

Pinhani konseriyle başlayan etkinlikte, mehteran gösterisi yapıldı. Kutlama etkinliğinde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu skandal ifadelere imza attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde ilk fidan ekimi ve İstanbul'un Fethinin yıl dönümü kutlamasını 'korsan' olarak nitelendirdi. 560 bin kişinin katıldığı etkinliği hazmedemeyen İmamoğlu, "Kıymetli hemşehrilerim, bugün Atatürk Havalimanı'nda korsan bir tören ekleyerek, bu aziz şehrin Fetih yıl dönümünü bile bölmek için çaba sarf ediyorlar." dedi.

 

 

Ekrem İmamoğlu, 560 bin kişinin katıldığı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ndeki kutlamaya 'korsan' dedi ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB Maltepe istanbul'un fethi atatürk havalimanı millet bahçesi korsan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.