Ekranlara dönmesi bekleniyordu... Arda Kural'ın yeni işi herkesi şaşırttı

Melis Güvenç’in Youtube'da yayınlanan 'İzleMelis' programına konuk olan Arda Kural yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. Bir dönem sağlık sorunları yaşayan ve yeniden ekranlara dönmesi beklenen 40 yaşındaki oyuncu Arda Kural'ın yeni işi belli oldu. Kariyer hayatına Emret Komutanım dizisiyle başlayan ünlü oyuncu, programda arabesk albümü yapmaya hazırlandığını ve kendi yazdığı şarkıları seslendireceğini söyledi.

Bir dönem psikoz teşhisi konan ve 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yatan Arda Kural eski sağlığına kavuştu. Yaşadığı zor günleri geride bırakan Arda Kural'ın yeni işi duyanları şaşkına çevirdi. Yeni bir proje ile ekranlara dönmesi beklenen ünlü oyuncu albüm hazırlıklarına başladığını açıkladı.


Melis Güvenç’in Youtube kanalının konuğu olan Arda Kural, programda arabesk albümü yapmaya hazırlandığını ve kendi yazdığı şarkıları seslendireceğini söyledi.

''MÜZİK YAPIP, KONSERLER VERECEĞİM''


Kural "Arabesk türünde kendi bestelerimi ve şarkılarımı yapıyorum. Dün bir görüşmek yaptık ve anlaştık. Müzik yapacağım. Konser vereceğim" dedi.

Ekranlara dönmesi bekleniyordu... Arda Kural'ın yeni işi herkesi şaşırttı

Yaşadığı zorlu süreçlerden sonra hala hırs ve öfke içinde olduğunu söyleyen Kural, “Bana bunları yaşatanlarla uğraşacağım. Kimsenin sınırlarını adaletsiz şekilde ihlal etmem ama uğraşırım. Başarılarımın hepsini bu yönde kullanırım. Siz nesiniz diye bakışlar da atarım, yarış da başlatırım. Belki bu savaş hiç bitmez. Çünkü çok yalnızdım ama şimdi kendimi güçlü hissediyorum” ifadelerini kullandı.

''10 YIL İÇİNDE HİÇ İLİŞKİM OLMADI''

10 yıllık süre içinde hiç ilişkisi olmadığını anlatan Arda Kural, aşka inanmadığını söyleyerek, “Aile kurmak istemiyorum. Şu an aile kurarsam zaten çok tuhaf olur. 10 yıl içinde hiç ilişkim de olmadı sadece takıldım. Aşk yaşamayı kim istemez ama aşk iğrenç bir şey. Zaten manyak olmuşum bunun üzerine bir de aşk yaşayacak halim yok” dedi.

Ekranlara dönmesi bekleniyordu... Arda Kural'ın yeni işi herkesi şaşırttı ile ilgili etiketler Arda Kural Melis Güvenç İzleMelis
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.