Ekonomist İslam Memiş'ten kabinede değişiklik iddiası: En geç ocak ayında!

Son 3 haftada hükümet tarafından yapılan ekonomi çalışmalarının dün akşam sonuç verdiğini söyleyen ünlü ekonomist İslam Memiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en geç ocak ayında kabine değişikliğine gideceğini savundu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, CNN Türk canlı yayınında yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en geç Ocak ayında bir kabine değişikliğine gideceğini öne sürdü.

Canlı yayında Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtlayan İslam Memiş, dış politikada gelişmeler olabileceğini belirttikten sonra kabine değişikliği iddiasında bulundu.

Memiş şunları söyledi: "Veya iç siyasette kabine değişikliği gibi kozunu sonra kullanabilir. Bunlar sırayla devletimizin düşündüğü bunu da zamanla uygulayacak olduğu politikalardır. Bugün ekonomiye odaklanmıştır. 3 haftadır da 'piyasaları biz nasıl rahatlatırız, vatandaşı nasıl rahatlatabiliriz TL'ye güveni nasıl rahatlatabiliriz derdindeyiz' diye düşündüler. 3 hafta sonra çok güzel örneklemeye dün akşam yaptılar. Keşke 3 haftadır ayak sesleri gelseydi. Yüksek tansiyon olmasaydı. Ama sonuçta oldu. Ben görev değişikliği ve kabine değişikliği bekliyorum. Ocak ayında en geç. Ondan sonra da dış politikada sürpriz değişiklikler bekliyorum. Bunlar da ekonominin dinamiklerini olumlu yönde destekleyecek, Türk lirasına biraz daha rahat nefes aldıracak diye düşünüyorum.”

Ekonomist İslam Memiş'ten kabinede değişiklik iddiası: En geç ocak ayında! ile ilgili etiketler kabine değişikliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İslam Memiş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.