Ekonomik şartlar nedeniyle Şeyma Subaşı'nın yeni iş hayali suya düştü

2019 yılının Eylül ayında Bebek'te açtığı Healtyish adlı kafesi bir yıl sonra batınca kapatmak zorunda kalan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, aynı kafeyi şimdi de sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile birlikte Miami'de açacaktı. Ancak Subaşı, bu hayalinin sadece düşünce olarak kaldığını belirtti. Subaşı'nın kararındaki bu değişikliğin sebebinin ise ekonomik nedenler olduğu öne sürüldü.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve bir kız annesi Şeyma Subaşı, 2019 yılında İstanbul'da yaşarken Bebek'te açtığı Healtyish adlı kafesini batınca kapatmak zorunda kalmıştı. Şimdilerde Miami'de kendisinden 5 yaş büyük olan Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile birlikte gözlerden uzak bir yaşam süren31 yaşındaki sosyal medya fenomeni  Subaşı'nın aynı kafeyi açma hayali kurduğu ve en büyük destekçisinin ise sevgilisinin olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak Subaşı bu projesinden vazgeçmek zorunda kaldı.

Kızı Melisa'yı ve dostlarını görmek için Miami ve İstanbul arası mekik dokuyan Subaşı, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı. Kısa süre önce İstanbul'a gelen Subaşı soluğu arkadaşlarının yanında aldı. Subaşı, dünyaca ünlü bir blog sayfasıyla proje gerçekleştireceğini söyledi.

Ekonomik şartlar nedeniyle Şeyma Subaşı'nın yeni iş hayali suya düştü


''SADECE DÜŞÜNCE OLARAK KALDI''

Miami'de açacağı kafe ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Subaşı kafa açacağını doğrulayarak bu düşüncesinden vazgeçtiğini dile getirdi. Subaşı açıklamasında "Böyle bir düşüncem vardı, ancak dediğim gibi sadece düşünce olarak kaldı. Şu an için böyle bir planım yok" ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı'nın ekonomide yaşanan daralma nedeniyle bu kararından vazgeçtiği öne sürüldü.

 

Ekonomik şartlar nedeniyle Şeyma Subaşı'nın yeni iş hayali suya düştü ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Miami Meedo Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.