Ekipler kardan kapanan yolu açtı, hastaneye yetiştirilen kadın erkek bebek doğurdu

Van'da yopun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan Ortanca Mahallesi'nde doğum sancıları tutan Bedia Güler'in ailesi yetkililerden yardım istedi. Karla mücadele ekipleri 3 saat süren çalışma sonucu yolu açtı, sağlık ekipleri Güler'i hastaneye yetiştirdi. Bedia Güler bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Van'da, kardan dolayı yolu kapanan İpekyolu ilçesine bağlı Ortanca Mahallesi'nde doğum sancıları tutan Bedia Güler için yakınları yardım talebinde bulundu.

İhbar üzerine mahalleye Büyükşehir Belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri ile sağlık ekipleri yönlendirildi.

Ekipler kardan kapanan yolu açtı, hastaneye yetiştirilen kadın erkek bebek doğurdu

Karla mücadele ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren yol açma çalışmasının ardından, sağlık ekipleri Güler'i evinden alarak hastaneye ulaşırdı. Doğum servisine alınan Güler, erkek bebek dünyaya getirdi.

Eşinin ve bebeğinin sağlıklı olmasından dolayı mutluluğunu ifade eden baba Hikmet Güler, Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri ile sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Ekipler kardan kapanan yolu açtı, hastaneye yetiştirilen kadın erkek bebek doğurdu ile ilgili etiketler Van karla mücadele hamile kadın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.