Ekim 2022 KDV beyanname verme süresi uzatıldı mı?

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından merakla beklenen KDV, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamelerinin verilme ve ödeme süreli konusunda son dakika açıklaması yapıldı. Peki, 2022 Kasım KDV beyannameleri uzatıldı mı, ertelendi mi?

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması gerçekleştirildi. 26 Ekim 2022 günü sonuna kadar verilmesi gereken Geçici Vergi Dönemine ait Gelir ve Kurum Geçici Vergi Beyannamelerinin verilme ve ödeme sürelerinin uzatıldığı duyuruldu.

KDV Beyannameleri Uzatıldı mı?

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; 26 Ekim 2022 günü sonuna kadar verilmesi gereken Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri uzatıldı.

Ekim 2022 KDV beyanname verme süresi uzatıldı mı?

Açıklamada, “Mükellefler tarafından, 26 Ekim 2022 günü sonuna kadar verilmesi gereken Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamelerinin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme süreleri 28 Ekim 2022 Cuma günü sonuna kadar uzatılmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Ekim 2022 KDV beyanname verme süresi uzatıldı mı? ile ilgili etiketler Gelir İdaresi Başkanlığı KDV
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.