Ehliyetsiz sürücü dur ihtarına uymadı! Polis ekiplerine çarptı

Kırıkkale'de, 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ehliyetsiz sürücü, kendisini takip eden motosikletli polis ekibine çarptı. Kazada, 2'si polis 3 kişi yaralandı. Olayda, motosikletten düşen polis memurları C.A. ve A.K. yaralandı. Yaralı olarak kaçan Ş.Ş. ise olayı gören bir vatandaş tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Kırıkkale Atatürk Bulvarı üzerinde saat 20:45 meydana gelen kazada; Ş.Ş. (21) yönetimindeki 40 DL 797 plakalı motosiklet, polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Bir süre Yunus ekipleri ile yaşanan takibin ardından Ş.Ş., Alparslan Türkeş Bulvarı Dispanser Kavşağına geldiğinde kendisini takip eden Yunus ekiplerinin motosikletine çarpıp, yaya olarak kaçmaya başladı. Olayda, motosikletten düşen polis memurları C.A. ve A.K. yaralandı. Yaralı olarak kaçan Ş.Ş. ise olayı gören bir vatandaş tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Ehliyetsiz sürücü dur ihtarına uymadı! Polis ekiplerine çarptı

YARALANAN POLİSLER İLE ŞÜPHELİ HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan polisler ile şüpheli, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Gözaltına alınan sürücüye ehliyetsiz, muayenesiz ve sigortasız araç kullanma ile trafiği tehlikeye düşürmekten 20 bin TL idari para cezası uygulandı.

Ehliyetsiz sürücü dur ihtarına uymadı! Polis ekiplerine çarptı - Resim : 2

DHA

Ehliyetsiz sürücü dur ihtarına uymadı! Polis ekiplerine çarptı ile ilgili etiketler Kırıkkale motosiklet kazası Polis Takibi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.