Ehliyet sınavında kopya çekmek için yapılan düzenek şaşkınlık yarattı

Manisa'nın Salihli ilçesinde, ses sistemiyle ehliyet sınavına girmeye çalışan 2 kişi, yakalandı. 6114 sayılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Hizmetleri Hakkındaki Kanun kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, polis merkezine götürüldü.

Manisa ili Salihli İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, Şüheda Caddesi'ndeki e-Sınav Merkezi'nde düzenlenen ehliyet sınavında adayların üzerinde üst araması yaptı. K.Ü. (39) ile M.S.İ.'nin (37) üst aramasında gömlek yaka kısmında kabartı olduğunu fark eden polis ekipleri, detaylı üst aramasında kamera, ses düzeneği ve verici aparatı tespit etti.

Ehliyet sınavında kopya çekmek için yapılan düzenek şaşkınlık yarattı

SINAVA KOPYA DÜZENEĞİ İLE GİRENLER GÖZALTINA ALINDI

Ehliyet sınavına kopya düzeneği ile giren 2 kişi, 6114 sayılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Hizmetleri Hakkında Kanun kapsamında gözaltına alındı. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Ehliyet sınavında kopya çekmek için yapılan düzenek şaşkınlık yarattı - Resim : 2

DHA

Ehliyet sınavında kopya çekmek için yapılan düzenek şaşkınlık yarattı ile ilgili etiketler Manisa Salihli Ehliyet sınavı Kopya düzeneği
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.