Ehliyet alma işini yeni yıla bırakanlar dikkat! 2023 yılı sürücü kursu fiyatları cep yakacak! Fiyat listesi yayınlandı!

Ehliyet almak isteyen ve bu isteğini gerçekleştirebilmek adına yeni yılı bekleyen vatandaşlar için 2023 yılı sürücü kursu ücretleri duyuruldu. İşte yeni dönemin sürücü kursu fiyatlarının ayrıntıları…

Yeni dönemde de hem ülkemizin hem de tüm dünya ülkelerinin birincil ekonomik problemleri arasında gösterilmeye devam edilen yüksek enflasyon, vatandaşların bütçelerini zorlayarak kendisini hissettiriyor. Bir süredir yüksek enflasyon sebebi ile arka arkaya değiştirilen etiketler vatandaşların bir gün satın aldıklarını diğer gün aynı fiyattan bulamamalarına sebep olurken fiziki olarak temas edilmeyen ancak hizmet olarak satın alınan bazı başlıklara yansıtılan ciddi zamlar da dikkatlerden kaçmıyor.

Yüksek zamlardan etkilenen kalemlerde olan harç paralarının 2023 yılı ile birlikte rekor seviyelere ulaşacakken bir zam haberi de sürücü kurslarından geldi. Ehliyet alabilmek için kayıt olunması zorunlu tutulan sürücü kursları, 2023 yılına ilişkin fiyat listelerini yayınladı. Ehliyet sınıfına göre farklı tutarlar belirleyen sürücü kurslarında, 7 bin TL’yi aşan fiyatlar gözlemlendi.

SÜRÜCÜ KURSU FİYATLARI AÇIKLANDI!

Ehliyet alma işini yeni yıla bırakanlar dikkat! 2023 yılı sürücü kursu fiyatları cep yakacak! Fiyat listesi yayınlandı!

2023 yılına girilmesine oldukça az bir zaman kalan hem hükümet kanalından hem de hizmet alınan diğer kanallardan yeni dönem fiyatlandırma stratejileri açıklamaları gelmeye başladı. Yeniden değerleme oranının açıklanması ile birlikte vergi, harç ve ceza kalemlerinde yüksek oranlı bir zam yapılması beklenirken bir zam haberi de sürücü kurslarından geldi.

Yeni aya girilmesi ile birlikte bir açıklama yayınlayan sürücü kursları, 2023 yılı fiyatlarının belli olduğunu bildirdi. Hem hali hazırda ehliyet sahibi olan ancak şoförlük deneyimi bulunmadığı için ilave direksiyon derslere ihtiyacı olan vatandaşlar için hem de sıfırdan sürücü kursuna yazılmak isteyenler için fiyat listelerini yayınlayan sürücü kursları, yüksek tutarlar ile şaşkına çevirdi.

2023 SÜRÜCÜ KURSU FİYATLARI

Ehliyet sınıflarına göre farklı fiyatlar belirlemiş olan sürücü kursları, 2023 yılına ilişkin fiyat listelerini yayınladı. Sınıflara göre kurs ücretleri şu şekilde sıralandı:

  • M sınıfı ehliyet için sürücü kursu fiyatı: 5.074 TL
  • A1 sınıfı ehliyet için sürücü kursu fiyatı: 5.074 TL
  • A2 sınıfı ehliyet için sürücü kursu fiyatı: 5.900 TL
  • A sınıfı ehliyet için sürücü kursu fiyatı: 7.048 TL:
  • B1 sınıfı ehliyet için sürücü kursu fiyatı: 7.048 TL
  • Engelli sürücü için kurs fiyatı: 6.692 TL
  • F sınıfı ehliyet için sürücü kursu fiyatı: 5.886 TL
Ehliyet alma işini yeni yıla bırakanlar dikkat! 2023 yılı sürücü kursu fiyatları cep yakacak! Fiyat listesi yayınlandı! ile ilgili etiketler ehliyet sürücü kursu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.