Ego dizisi Sibel kimdir?

Ego dizisinde Sibel karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkacak Melisa Aslı Pamuk, Erhan’ın patronu olarak yapımda yer alacaktır. Peki ama Ego dizisi Sibel gerçekte kimdir?

FOX TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Ego’da Sibel karakteri izleyenlerin dikkatini çekecektir. Patronu Erhan’a borcu olan Sibel’in alacağı kararlar diziye yön verirken aslında hasta bir kadındır.

Ego Sibel Kimdir?

Ego dizisinde Sibel karakterini Melisa Aslı Pamuk canlandıracaktır. Patronu Erhan’a borcu olan Sibel bunun karşılığında kendisine otelde 3 gece geçirmeyi teklif eder ama aslında hasta bir kadındır. Bir an önce iyileşmesi için ameliyat olmak durumunda kalan Sibel, ameliyatından sonra anne olamayacağından Erhan’dan bir çocuğu olmasını istemektedir. İşte, Melisa Aslı Pamuk'un boyu, kilosu, burcu, saç ve göz rengi, instagram hesabı...

Ego Sibel kimdir

Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 tarihinde Hollanda’nın Haarlem kentinde dünyaya gelmiştir. Aslen İskenderunlu olan Pamuk, Türk kökenli olup aslında Hollanda vatandaşıdır. Henüz 14 yaşında iken modelliğe merak sardığından güzellik yarışmaları ile adından söz ettirmiştir.

2009 yılında Best Model of Turkey yarışmasında umut vaat eden model seçilen Melisa Aslı Pamuk, 2011 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci olmuş ve ülkemizi São Paulo kentinde, düzenlenen Miss Universe’de (Kâinat Güzellik Yarışması) temsil etmiştir.

Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde temel oyunculuk dersleri alan Pamuk, 2012 yılında “G.D.O. Karakedi” adlı sinema filminde, 2014’te Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol almıştır.

Ego Sibel kimdir

2020-2021 yıllarında futbolcu Oğuzhan Özyakup ile kısa süren bir ilişki yaşayan Melisa Aslı Pamuk, 2021 senesinden bu yana oyuncu Mustafa Mert Koç ile aşk yaşamaktadır. 1.76 boyunda, 58 kilo ve Koç burcu olan Melisa Aslı Pamuk, Instagram’da @melisapamuk hesabını kullanmaktadır.

Adı: Melisa Aslı Pamuk
Doğum Tarihi: 14 Nisan 1991
Nereli: Hollanda
Burcu: Koç
Boyu: 1.76
Kilosu: 58
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Siyah
Instagram: @melisapamuk

Ego dizisi Sibel kimdir? ile ilgili etiketler Ego Melisa Aslı Pamuk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.