Ego dizisi ilk transferini Yasak Elma’dan yaptı! Sürpriz isim kadroya girdi

FOX TV ekranlarından yeni yayın hayatına başlamış olan Ego dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Herkesin Yasak Elma dizisinden tanıdığı o isim, Ego dizisi izleyicilerini şaşırtacak birisi.

Televizyon ekranlarının yeni diziler ile buluşmaya devam ettiği şubat ayında yayına başlayan yeni yapımlardan biri de Ego dizisi oldu. Seyirci karşısına FOX TV ekranlarından çıkmaya başlayan Ego dizisi, ünlü oyuncular Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’u yıllar sonra yeniden buluşturdu. Çekimleri olaylı başlayan Ego dizisinde uyum kısa süre içerisinde yakalanırken; dizinin ilk transfer aşamasına bile gelindi.

Henüz yayın hayatının başında olan Ego dizisi, FOX TV ekranlarından iddialı bir giriş yaparak, sezonun reyting yarışına dahil olmuştu. Başrol oyuncularından farklı konusunda kadar dikkat çeken bir yapım olan Ego dizisi, yeni bölümleri ile ekranlara verdiği iki haftalık aradan hemen sonra dönmeye hazırlanırken; yeni bir ismi kadrosuna transfer etti. Ego dizisinin yeni ismi ise, Yasak Elma dizisinin sevilen oyuncusu çıktı.

EGO DİZİSİNİN İLK TRANSFERİ YAPILDI

Ego dizisi ilk transferini Yasak Elma’dan yaptı! Sürpriz isim kadroya girdi

Seyirci karşısına çıktığı günden beri ilgi uyandıran Ego dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Büyük bir borçla karşı karşıya gelen Erhan’ın patronu Sibel’in teklifiyle Erhan ile nişanlısının değişen hikayesini konu edinen Ego dizine daha önce Yasak Elma dizisinde Zehra Argun karakterine hayat veren Şafak Pekdemir’in dahil olacağı öğrenildi. Şafak Pekdemir’in yeni projesi olan Ego dizisinde “Esin” karakterine hayat vereceği de öğrenildi.

DAHA ÖNCE PEK ÇOK YAPIMDA ROL ALDI

Herkesin hafızasına Yasak Elma’nın Zehra’sı olarak kazansa da Şafak Pekdemir, ilk olarak 2010 yılında rol aldığı Türk Malı dizisinden bu yana pek çok yapım ile seyirci karşısına çıktı. 2011 yılında Şüphe dizisinde Aslı karakterine hayat veren Şafak Pekdemir, 2012 yılında ise Leyla ile Mecnun dizisinde Nisan olarak seyirci karşısına çıktı. 2015-2016 sezonunda Asla Vazgeçmem isimli dizide rol alan Şafak Pekdemir, 2018 yılında dahil olduğu Yasak Elma dizisin de dört sezon kaldı. Yasak Elma dizisinin ardından Yalancılar ve Mumları isimli diziye giren Şafak Pekdemir, dizinin 5 bölümde final yapmasının ardından, Senden Daha Güzel dizisine konuk oldu. Şafak Pekdemir, sinemada ise; İncir Reçeli 2, Deli Aşk, Barış Akarsu Merhaba, Deniz ve Güneş gibi çeşitli filmler ile seyirci karşısına çıktı.

Ego dizisi ilk transferini Yasak Elma’dan yaptı! Sürpriz isim kadroya girdi ile ilgili etiketler dizi oyuncu Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.