EGO dizisi, dün seyirci kantarına çıktı! Kadro muhteşem

Ekranların yeni yapımı olan EGO dizisi, dün itibariyle seyirci karşısına çıkmaya başladı. Peki EGO dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte EGO dizisi konusu ve oyuncuları…

Yeni dizilerin seyirci ile buluşmaya başladığı televizyon ekranlarında bir dizi de FOX TV ekranlarından geldi. Yeni sezona bu kez EGO isimli dizi ile giriş yapan FOX TV ekranı, dün itibariyle diziyi seyirci ile buluşturmaya başladı. Yayınlanan fragmanı ile merak uyandıran EGO dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu ise, dün itibariyle ortaya çıktı. Özellikle EGO dizisinin oyuncu kadrosu çok beğenildi.

Pastel Film imzası ile seyirci karşısına çıkan EGO dizisi, Efe İrvül ile Yaşar İrvül’ün yapımcılığında; Doğa Can Anafarta’nın yönetmenliğinde FOX TV ekranlarındaki yerini aldı. Geçtiğimiz akşam ilk kez seyirci ile buluşan EGO dizisi, televizyon izleyicisine de ‘EGO dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?’ gibi sorular sordurmaya başladı. İşte EGO dizisine dair tüm detaylar…

EGO DİZİSİNİN KONUSU

EGO dizisi, dün seyirci kantarına çıktı! Kadro muhteşem

Ekranlara yeni başlayan EGO dizisinin Erhan (Alperen Duymaz) ile Elif’in (Rüya Helin Demirbulut) bir borç nedeniyle birden tepetaklak olan hayatını konu almaya başladı. Birbirlerini çok seven nişanlı bir çift olan Erhan ile Elif’in borcuna Erhan’ın bir hamlesi neden olurken; Erhan’ın borçtan kurtaracak kişi ise, ilk bölümden dikkat çekti.

Ödemeleri neredeyse imkansız olan borç nedeniyle hayatları kabusa dönen Erhan ile Elif’e bir teklifte bulunan Erhan’ın patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) teklifi, EGO dizisinin en çok konuşulan detaylarından biri oldu. EGO dizisi ilk olarak, 5 Şubat 2023 Pazar (dün) seyirci karşısına çıktı.

EGO DİZİSİNİN OYUNCULARI

Bu haftadan itibaren her pazar saat 20.00’da seyirci ile buluşacak olan EGO dizisinin oyuncu kadrosu da konusu kadar dikkat çekti. Dizinin kadrosunda; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut başrolleri paylaşırken, pek çok ünlü isim de EGO dizisi ile seyirci karşısına çıkmaya başladı.

EGO dizisinin oyuncu kadrosunda; Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimlerin de bulunduğu dün itibariyle kesinleşti.

EGO dizisi, dün seyirci kantarına çıktı! Kadro muhteşem ile ilgili etiketler Ego dizi oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.